Вход на сайт

Эл. почта:
Пароль:

Регистрация на сайте

Фамилия: Область:
Имя: Населенный пункт:
    Отчество: Номер телефона:
    Эл. почта: Компания:
      Пароль: Должность:
      Повторите пароль: Год начала работы:
      Фото:
      С правилами размещения объектов согласен

      Забыли пароль?

      Укажите эл. почту — мы вышлем Вам новый пароль для входа
      Эл. почта:

      Проблема на сайте

      Закрыть
      Ваш email:
      (необязательно)
      Расскажите нам, что случилось

      Сформовано новий склад Громадської ради при Міністерстві юстиції України

      4 февраля 2011, 0:00 просмотров: 8438

      На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні державної політики", якою затверджено Порядок проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики та Типове положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у м. Києві та Севастополі державній адміністрації Мін’юстом ініційовано певні заходи, спрямовані на поновлення роботи нового складу громадської ради при Міністерстві юстиції України.

      3 лютого 2011 р., Асоціація фахівців з нерухомості (рієлторів) України, в особі Президента Сергія Злидня, прийняла участь в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Міністерстві юстиції України.

      В установчих зборах прийняло участь близько 120 представників з громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації наукових та інших непідприємницьких товариств та установ. Серед них Асоціація українських банків, Асоціація консультаційних та експертних фірм України "Укрконсалтинг", Українська нотаріальна палата,Українське товариство оцінювачів, Спілка орендарів і підприємців, Асоціація сприяння організації будівництва та його фінансування "Укрміськбуд", "Союз юристів України" та інші.

      У ході установчого засідання громадської ради було обрано голову зборів, секретаря, лічильну комісію, затверджено кількісний склад ради та шляхом рейтингового голосування обрано персональний склад ради. До Громадської ради увійшло 110 представників інститутів громадянського суспільства, в тому числі АФНУ. Підготовку першого засідання Громадської ради здійснюватиме утворена робоча група із членів Громадської ради.

      Комментарии